Drie weken Maleisië in plaats van school

De normale dingen die een doorsnee student dagelijks doet zoals werken na school, leren in de bibliotheek, uitgaan op donderdag avond, noem het maar op. Deze dingen gelden niet voor onze ROC studente Marit Beets. Marit pakt liever haar koffers in om te vertrekken naar Maleisië. Voor wat? Een vakantie? Nee, een Missverkiezing. De afgelopen maand oktober heeft Marit Nederland vertegenwoordigd tijdens de Miss Cosmopolitan World verkiezing in Maleisië.

Marit is voor 3 weken naar Maleisië geweest en heeft daar meegedaan aan een misverkiezing. Miss Cosmopolitan world. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat dat is en wat dat inhoudt. “Miss Cosmopolitan World, deze missverkiezing staat eigenlijk voor de powervrouw. Strong independend woman, vrouwen hebben niemand nodig om hun doelen te halen zolang ze er maar in geloven kunnen ze alles bereiken wat zij willen. Iedere vrouw heeft zijn eigen verhaal, de een iets heftiger en wat meer als de ander. Iedereen is sterk in zijn eigen manier. Daar staat de verkiezing globaal voor”

De missverkiezing vond plaats in Maleisië. In Kuala Lumpur voor het grootste gedeelte vertelt Marit. Daarnaast is ze nog in Padang en Pahang geweest voor goede doelen en sponsor visits. Ze vertelt dat ze heel veel heeft gereisd. “In totaal zijn we in 3 staten geweest in 6 verschillende hotels en villa’s in tijd van 3 weken. We hebben veel persconferenties gehad, sponsor visits, heel veel etentjes, feestjes, charity gala’s en de finale uiteraard.”

Marit heeft natuurlijk heel erg haar best gedaan en is geëindigd op de 3e plek als 2nd runner up Miss Cosmopolitan World 2019. Ze vond dit echt een geweldige ervaring. Dit is natuurlijk iets wat je nooit meer vergeet. “31 nieuwe vriendinnen rijker. Ben heel blij dat ik het gedaan heb.”

Auteur: Latoya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.