Intervieuw met Suleyman Gogus

Een reeks van interviews gemaakt door een redactie van studenten van ROC media & redactie met professionals die samenwerken met Bureau Vie

Mijn naam is Ayoub Ferseouen, 18 jaar oud en ik werk als camjo vanuit de redactie voor Bureau Vie. Mijn hobby’s zijn gamen, tekenen, muziek luisteren, in de stad zijn met vrienden, Arizona drinken en soms iets teveel eten. Dat laatste gaat nu even niet, want ik doe mee aan de Ramadan.
Ik heb multi entrepeneur Suleyman Gogus mogen interviewen.

#instituut voor culturele zorg#sensazorg#

Een reeks van interviews gemaakt door een redactie van studenten van ROC media & redactie met professionals die samenwerken met Bureau VieMijn naam is Ayoub Ferseouen, 18 jaar oud en ik werk als camjo vanuit de redactie voor Bureau Vie. Mijn hobby’s zijn gamen, tekenen, muziek luisteren, in de stad zijn met vrienden, Arizona drinken en soms iets teveel eten. Dat laatste gaat nu even niet, want ik doe mee aan de Ramadan. Ik heb multi entrepeneur Suleyman Gogus mogen interviewen.Sensa Zorg#instituutvoorculturelezorg#sensazorg #samenwerking #bureauvie #rocmedia

Gepostet von Bureau Vie. am Dienstag, 12. Mai 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.